Behandelingen

Behandelingen

Detailing

Wanneer u krasjes in het lakwerk van uw auto bespeurt en de glans is afgenomen, dan is uw voertuig toe aan een complete detailbeurt. Met een duurzame behandeling, die veelal in één dag kan worden voltooid, ondergaat uw voertuig een complete metamorfose en herstellen wij de originele glans en reflectie van het lakwerk. De laklaag krijgt een grondige  polijstbeurt die in een aantal stappen wordt uitgevoerd, waarmee lichte (was)krasjes en oxidatie worden verwijderd. Zelfs diepere krasjes worden door deze polijstbeurt minder zichtbaar. Daarna behandelen wij uw auto met een hogere kwalitatieve beschermlaag, die

de auto voor vier tot zes maanden optimaal beschermd.

EXCLUSIEVE GLASCOATING

Om uw nieuwe aanwinst in optimale conditie te houden of uw gebruikte auto in ere te herstellen, voor beide bent u bij Eye4Clean aan het juiste adres. Door middel van uitgebreide polijstbehandelingen, die in diverse stappen worden uitgevoerd en infrarode glascoatings beschermen wij de lak van uw voertuig tegen alle weersinvloeden.

 

Lakwerk staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf: pekel, UV-straling, biologisch- en chemisch vuil, etcetera. Om dit proces tegen te gaan biedt Eye4Clean een speciale glascoating aan, die in tegenstelling tot wax- of nano coatings een zeer langdurige bescherming biedt.

 

Wij werken uitsluitend met topmerken die garant staan voor een perfecte kwaliteit. Met het aanbrengen van een duurzame glascoating wordt het schoonmaken van uw auto of ander voertuig een plezierige klus, die nauwelijks inspanning vereist. U zult versteld staan van het resultaat!

 

Het betreft niet alleen een exclusieve behandeling voor nieuwe auto’s, maar ook voor een gebruikte wagen, klassieker, motor, caravan of camper. Kortom de schoonheid van uw geliefd voertuig blijft gewaarborgd voor minimaal een jaar, twee jaar of zelfs vijf jaar; afhankelijk welke glascoating u kiest. Wij voorzien u graag van een professioneel advies wat in uw geval de beste keuze is.

RECONDITIONEREN INTERIEUR

Niet alleen lakwerk, maar ook het interieur van een auto heeft het zwaar te verduren. Uw stoffen bekleding of duurzaam leder interieur is bij Eye4Clean in goede handen. Door het gebruik van uitgebreid geteste stoom- en reinigingsproducten verkeert uw interieur na een professionele behandeling weer in nieuwstaat. Ook kunt u bij ons terecht voor lederreparaties aan uw interieur. Laat u door ons uitgebreid informeren wat de mogelijkheden zijn.

CLEANING

Stoom Reiniging - Exclusieve handwas - Was pakketten

DETAILING

- Detailing pakketten - Glas Coating - Renovatie

TUNING

- Ramen Tinten - Sport uitlaten - Chiptuning