EXCLUSIEVE GLASCOATING

Optimale Lakbescherming

De lak van een auto staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf: pekel, UV-straling, biologisch en chemisch vuil, etcetera. Om dit proces tegen te gaan biedt Eye 4 Clean een speciale glascoating aan, die in tegenstelling tot wax- of nano coatings een zeer langdurige bescherming biedt.

Wij werken uitsluitend met topmerken die garant staan voor een perfecte kwaliteit die wij met garantiecertificaat afgeven. Met het aanbrengen van een duurzame glascoating wordt het schoonmaken van uw auto of ander voertuig een plezierige klus, die nauwelijks inspanning vereist. U zult versteld staan van het resultaat! Veel klanten gingen u al voor.

Het betreft niet alleen een exclusieve behandeling voor nieuwe auto’s, maar ook een die uitermate geschrikt is voor een gebruikte auto, klassieker, motor of camper. Kortom de schoonheid van uw favoriete voertuig blijft gewaarborgd voor minimaal een jaar, drie jaar of zelfs vijf jaar afhankelijk welke glascoating u kiest.

Wij geven u graag professioneel advies wat in uw geval de beste keuze is. Neem vrijblijvend contact met ons op en bel naar:

+31 6 302 173 07 Glenn Minneboo