Skip to main content
EYE4CLEAN

Professionele Auto Reiniging en Detailing Diensten

Onze Diensten

Bij Eye4clean bieden we een breed scala aan hoogwaardige diensten voor Auto Reiniging en Detailing in Diessen, Hilvarenbeek en omgeving.

Onze expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw voertuig er altijd op zijn best uitziet.

Auto
Detailing

Onze auto detailing service biedt volledige reiniging en detailen van uw voertuig. We gebruiken de beste producten en technieken. Ook voor auto polijsten om krassen te verwijderen en de lak te laten glanzen.

Paint Protection Film
(PPF)

Bescherm uw auto met onze Paint Protection Film (PPF). Deze onzichtbare laag beschermt de lak van uw auto tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen, zodat uw voertuig er langer als nieuw uitziet.

Exclusieve
Glascoating

Onze exclusieve glascoating biedt een langdurige bescherming voor de ramen van uw auto. Het verbetert niet alleen de uitstraling, maar zorgt ook voor een betere zichtbaarheid en minder onderhoud.

Interieur
Reiniging

Houd het interieur van uw auto schoon en fris met onze interieur reiniging. We bieden grondige reiniging van bekleding, tapijten en dashboards, zodat uw auto er van binnen net zo goed uitziet als van buiten.

Ontstickeren

Verwijder oude stickers en wraps met onze ontstickeren service. We zorgen ervoor dat er geen lijmresten of beschadigingen achterblijven, waardoor uw auto er weer strak uitziet.

RamenTinten

Verbeter de privacy en uitstraling van uw auto met onze ramen tinten service. We bieden verschillende tinten en stijlen aan die passen bij uw wensen en zorgen voor een professionele afwerking.

Chrome
Delete

Eye4Clean biedt professionele chrome delete services in Hilvarenbeek. Geef uw auto een strakke, moderne look met onze hoogwaardige afwerking. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil!

Auto
Wrapping

Eye4Clean biedt hoogwaardige wrapping services in Hilvarenbeek. Geef uw auto een nieuwe look met onze premium wrap. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil!

Car Customisation

Eye4Clean biedt car customisation in Hilvarenbeek. Denk aan remmen spuiten, wielen aanpassen en meer. Voor al uw wensen kunt u bij ons terecht. Maak vandaag nog een afspraak!