Exclusieve glascoating

Om uw nieuwe aanwinst in optimale conditie te houden of uw gebruikte auto in ere te herstellen, voor beide bent u bij Eye4Clean aan het juiste adres. Door middel van uitgebreide polijstbehandelingen, die in diverse stappen worden uitgevoerd en infrarode glascoatings beschermen wij de lak van uw voertuig tegen alle weersinvloeden.
 
Lakwerk staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf: pekel, UV-straling, biologisch- en chemisch vuil, etcetera. Om dit proces tegen te gaan biedt Eye4Clean een speciale glascoating aan, die in tegenstelling tot wax- of nano coatings een zeer langdurige bescherming biedt.
 
Wij werken uitsluitend met topmerken die garant staan voor een perfecte kwaliteit. Met het aanbrengen van een duurzame glascoating wordt het schoonmaken van uw auto of ander voertuig een plezierige klus, die nauwelijks inspanning vereist. U zult versteld staan van het resultaat!
 
Het betreft niet alleen een exclusieve behandeling voor nieuwe auto’s, maar ook voor een gebruikte wagen, klassieker, motor, caravan of camper. Kortom de schoonheid van uw geliefd voertuig blijft gewaarborgd voor minimaal een jaar, twee jaar of zelfs vijf jaar; afhankelijk welke glascoating u kiest. Wij voorzien u graag van een professioneel advies wat in uw geval de beste keuze is.

Contactgegevens