Over ons

De leiding van Eye4Clean is in handen van Glenn Minneboo, zelf al jaren actief als professioneel detailer en specialist in het polijsten en glascoaten van exclusieve auto’s en overige voertuigen.

Het team van Eye4Clean bestaat uit specialisten, die met passie voor het vak glans en reflectie terugbrengen in lakwerk en de meest ultieme bescherming bieden van je voertuig. Elk poetsbedrijf is in staat een auto te poetsen, maar detailen is een vak apart. Je dient namelijk kennis te hebben van zaken om problemen, die zich op lakgebied kunnen voordoen bij de bron aan te pakken.

Detailen betekent in feite het minutieus herstellen van glans en reflectie in lakwerk. Na een complete detailbeurt ziet uw voertuig er weer als nieuw uit. Dit mede dankzij het gebruik van kwalitatieve producten die wij als Eye4Clean eerder voor u uitgebreid hebben getest. Uw auto of elk ander voertuig wat wij behandelen is bij ons in veilige handen en staat tijdens het complete poetsproces gestald in een ruimte met videobewaking en alarm met doormelding naar de centrale meldkamer.

Bij Eye4Clean staat u als klant centraal en dat betekent dat we samen met de klant vooraf een wensenlijst opstellen. Pas daarna bespreken we de mogelijkheden en het kostenplaatje. Op deze manier van werken staat u nooit voor verrassingen en kunnen we transparant werken om het meest haalbare uit onze werkzaamheden te halen

Eye4Clean is gespecialiseerd in: