Raam- velgen coating

Ramen zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Een goed zicht op het drukke verkeer bepaalt voor een groot deel de veiligheid van u en uw dierbaren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste ongelukken in een auto worden veroorzaakt door slecht zicht. Het grote voordeel van een raamcoating is dat bij slecht weer het water en vuil van je autoruit glijdt, zodat je zonder extra inspanningen altijd verzekerd bent van een goed zicht naar buiten. Dat betreft niet alleen de voorruit, maar dat geldt eveneens voor zijruiten en de achterruit.
 

Vroeger waren alle auto’s voorzien van een stalen velg, opgesierd met een kunststof wieldeksel. De opkomst van de lichtmetalen velg heeft de populariteit enorm doen stijgen en worden er door autoliefhebbers flinke bedragen betaald voor sportvelgen met bijpassende banden. Bedragen die kunnen variëren van € 600 tot ver boven de € 3000. Velgen zijn daarmee een belangrijk onderdeel geworden van een auto die beschermd dienen te worden. Naast gevaarlijke stoepranden en vuil op de wegen behoort remstof tot een van de meest agressieve vijanden van de lichtmetalen velg.
Het schoonmaken van velgen is niet de meest leuke klus en écht schoon worden ze vrijwel nooit. Steeds vaker laten klanten hun velgen behandelen met een hittebestendige glascoating. Hierdoor hecht zich minder snel vuil aan velgen en zijn ze met een simpele wasbeurt schoon te krijgen.

Contactgegevens